zaterdag 10 oktober 2009

RU4REALGATE 2

In de het vorige bericht hebben we aandacht geschonken aan de vermeende (?) malversatie van het Meldpunt Discriminatie Internet bij de verkiezing van de winnaar van de RU4REAL-trofee.

De uiteindelijke winnaar, u.s.madhouse partypeeps2000.com, eindigde als negende van de elf genomineerden en ging met de RU4REAL-trofee.

Welnu, de vermeende (?) manipulatie van het MDI valt in het niet bij het volgende schandaal dat het Meldpunt Discriminatie Internet getroffen heeft.

Wat blijkt? Een jeugdige (17) Nederlander van Marokkaanse afkomst die op het internet furore heeft gemaakt met zijn uitspraken over joden is lid van het MDI-trofeewinnende Partypeeps2000. Althans, volgens GeenStijl, dat de 'haatmooker' (dixit GeenStijl) heeft weten op te sporen. Op Partypeeps2000 zou de jongeman bekend zijn onder de nickname 'cri-ommie-030'.

'cri-ommie-030' werd bekend door onderstaand filmpje en is er nu zelfs door het CIDI aangifte tegen hem gedaan.



Lees op GeenStijl hoe de partypeeper in beeld kwam (bij een manifestatie van terroristenvriendjes):
GeenStijl.TV bezoekt flashmob tegen falafelballetjes

En hoe het 'haatbontkraagje' onvindbaar bleek:
Antisemitische haatmooker blijkt onvindbaar

En hoe de Partypeeper uiteindelijk opgespoord werd:
Gezochte haatmooker meldt zich op Hyves

"Doe relaxed op het internet" is het motto van het door het Meldpunt Discriminatie Internet bedachte RU4REAL-project. Buiten het internet - in real life - gaat dat motto blijkbaar niet op.

Het lijkt misschien vergezocht om het MDI met het gedrag van deze 'Nieuwe Nederlander' te associëren, maar het project RU4REAL is juist in het leven geroepen om de jeugd te conditioneren met mooie ideeën als 'onderlinge solidariteit', 'begrip voor de ander', 'verdraagzaamheid' en 'doe relaxed'.

Het is vechten tegen de bierkaai. De islam heeft deze jongere geïndoctrineerd met haat.

En zo is het MDI betrokken geraakt bij een 'incident' van virulent antisemitisme. Wat een ellende nu weer. Geen wonder dat het MDI zich momenteel (20-2-2010) muisstil houdt op de website


`I wish I hadn't cried so much!' said Alice, as she swam about, trying to find her way out. `I shall be punished for it now, I suppose, by being drowned in my own tears! That will be a queer thing, to be sure! However, everything is queer to-day.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten