maandag 12 oktober 2009

Ontkenning - Fase Twee


Gregorius Nekschot
heeft het Jaarverslag 2008 (pdf) van het Meldpunt Discriminatie Internet ook gelezen en tot zijn verrassing ontdekt dat het MDI nu toegeeft dat Abdul Jabbar van der Ven bij het MDI geklaagd had over Gregorius Nekschot, een klacht die uiteindelijk leidde tot de aanhouding van GN.

Wij wisten niet beter of dit was algemeen bekend, maar het MDI schijnt het dus aanvankelijk ontkend te hebben, want Gregorius Nekschot zal het wel weten.

Het MDI gedraagt zich in deze kwestie als het eerste beste straat-terroristje: eerst staalhard ontkennen en vervolgens, als de feiten onontkoombaar geworden zijn, gaan snotteren dat ze er op aangekeken worden..

Het MDI schreef in het Jaarverslag 2008:
Helaas wordt in deze discussie de wijze van onderzoek en de arrestatie van Gregorius Nekschot nogal eens verward met de inhoud van de aangifte en krijgt ook het MDI veel kritiek te verduren.
Jankerts. Neem verantwoordelijkheid voor je daad (aangifte) en je nalatigheid (niet intrekken van de aangifte) of zwijg erover.

Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) bekent kleur
11-06-09 18:42:48, door Gregorius Nekschot
Categorie: Nieuws

Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) bekent kleur


Onderstaand een citaat uit het Jaarverslag 2008 van het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI). ‘Begin 2005 ontving het MDI vele meldingen over cartoons van Gregorius Nekschot. Voor een deel waren deze meldingen het gevolg van een oproep van voormalig imam Abdul Jabbar van der Ven, etc. etc.’ Interessant! Het MDI ontkende namelijk jarenlang - op hardnekkige wijze! - elke betrokkenheid van jongerenimam Abdul Jabbar van de Ven in het organiseren van een klachtenregen richting MDI. Conclusie: Het MDI laat zich, willens en wetens, gebruiken als loopjongen van de fundamentalistische islam en schuwt daarbij de leugen niet. Het ultralinkse Meldpunt Discriminatie Internet is een sinistere particuliere organisatie die, met financiële steun van de godsdienstwaanzinnige Minister van Justitie Ernst Hirsch Ballin, de Vrijheid van Meningsuiting op systematische wijze om zeep helpt - zoveel is nu zeker. Sylvester Bonk Publicist

Hebben we daar een plaatje bij? Ja, dat hebben we:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten