maandag 12 oktober 2009

Stijlloos Gebeuzel

Nu GeenStijl (opnieuw) het Meldpunt Discriminatie Internet geviseerd heeft, gaan ze door met de strijd.

In het artikeltje 'Hé MDI. Mag dit allemaal zomaar?' willen ze weten wat het MDI vindt van bepaalde uitingen op Marokko.nl.

Een domme vraag natuurlijk.
Want alles wat zweemt naar een erkenning van een zelftoegewezen vermeende autoriteit van het MDI moet achterwege blijven. De mening van het MDI over willekeurig welke kwestie is volstrekt irrelevant en daar dient dus ook niet naar gevraagd te worden.

In komkommer behoort de oktobertijd al voorbij te zijn, dus wat ze op Marokko.nl schrijven en wat meldpuntmensen daarvan vinden is geen nieuws.

Hé MDI. Mag dit allemaal zomaar?

Hoi MDI. Nu jullie toch aan het aanpassen & verantwoorden zijn geslagen komen we graag nog even terug op de gisteren al door ons aangestipte nominatie van Marokko.nl als meest tolerante site van Nederland. Was dat soms een ideetje van dezelfde persoon die de kwalificatie 'Amerika fan' voor alles wat intolerant en kwetsend is verzonnen heeft? Op GeenStijl zijn talloze voorbeelden te lezen van hoe tolerant deze subsidiespons nu eigenlijk is, maar ook het nieuwsberichtje dat jullie vrienden gisteren n.a.v. de nominatie neertikte spreekt weer boekdelen. Enkele citaten, inclusief kwetsindicatie. "De mensen van Geenstijl schijnen zich niet los te kunnen maken van hun virtuele penisnijd. (#1) (...) gezien het aantal Marokkanenhaters dat er ondertussen op GS dagelijks rondsurft terwijl zij hun bijstandsuitkering uitgeven aan online gokken en goedkoop piswater-bier van de Lidl. (#2) Nu worden die nichterige sukkels van een Geenstijl-redacteuren 's nachts badend in het extase-zweet en schreeuwend van jaloezie en frustratie wakker. (#3) Zonder al teveel op de Marcouch-tour te willen gaan en nichterig toenadering te zoeken (#4) willen we best aardig zijn voor dat kleine Geenstijl.nl en hen beschouwen als een soort van 'concu-collega's'. (....) Daar zal die 'fag ass' Dom-Mieniek aardig wakker van liggen." (#5)... Goed, hier laten we het maar even bij. Nou vooruit, nog eentje dan: "Bij een eventuele winst zal er waarschijnlijk een collectief zelfmoordritueel worden gehouden op de redactie van Geenstijl. Dan doen ze toch nog iets nuttigs voor deze samenleving." Hé MDI, doe 'es aanpassen die nominatielijst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten