maandag 12 oktober 2009

Overkill

De klok slaat sinds 18 januari 2010 alleen nog maar Wilders op de homepage van het Meldpunt Discriminatie Internet.

Achtereenvolgens worden er twee artikelen van Trouw (13 januari en 15 januari) en één van het Reformatorisch Dagblad (15 januari) integraal gepubliceerd:

Rechter wijst bezwaar Wilders af
AMSTERDAM (ANP) - De rechtbank in Amsterdam heeft het bezwaar van Geert Wilders tegen zijn vervolging afgewezen. Dat maakte de rechtbank woensdagavond bekend.
...
OM laat aangiften tegen Wilders liggen
Sinds de zaak tegen Geert Wilders vorig jaar in behandeling is genomen neemt justitie geen nieuwe aangiften aan.
...


Magistraten verdeeld in zaak Wilders
Vallen de aanvallen van Wilders op de Islam onder de vrijheid van meningsuiting of gaat hij over de schreef? De uitkomst van het straf­proces tegen de PVV-leider is allerminst zeker.
...


Wat het MDI zelf vindt van het proces tegen Geert Wilders komen we niet te weten.

Tekenend. Want het MDI gaat bij voorkeur in het geniep te werk en beperkt zich, na de geseponeerde aangifte tegen Wilders in 2007, tot verdoken slagen onder de gordel richting Wilders in de Jaarverslagen.

Erg veel reden voor ongerustheid bij het MDI is er overigens niet. Er moet 'iets' zijn dat de disfunctionerende brekebenen van het MDI de hand boven het hoofd houdt en het hoofd boven water helpt houden: een andere verklaring voor het voortbestaan van deze falende instantie is er immers niet.



UPDATE: Het MDI vond drie keer Wilders op de homepage toch ook te gek en heeft nu (20-01-2010) een van de Wilders-berichten schielijk vervangen door een ander nieuwsitem.

Alles was goed als vervanging, blijkbaar, want dit berichtje heeft totaal niets met internet te maken.

Meer meldingen van geweld tegen homo's
AMSTERDAM - De politie in Amsterdam heeft afgelopen jaar bijna een kwart meer meldingen gekregen van geweld tegen homoseksuelen.

Zoals gewoonlijk bij dit soort nieuws, dat al lang geen nieuws meer is, wordt de dadergroep zorgvuldig niet benoemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten